menu
Wij zijn momenteel gesloten

Hondendag 'Eropuit met de hond'

Kom zaterdag 9 juni naar onze winkel en ontdek de leukste manieren om er met de hond op uit te trekken. Veilig in de auto, gezellig samen fietsen of wilt u sportief gaan hardlopen met de hond? Kom dan naar onze hondendag! De hele dag is er een gedragsdeskundige aanwezig waar u terecht kunt voor tips en advies over het vervoeren van uw hond. Neem uw hond ook zeker mee naar de winkel, zodat jullie alles samen kunnen uitproberen.

Test een hondenfietskar en leer alles over fietsen met de hond!

Fietsen met de hond is niet alleen leuk, maar ook praktisch! U verplaatst zich met uw hond snel van A naar B, terwijl jullie samen genieten van de buitenlucht. Wilt u graag ervaren hoe het is om met een hondenfietskar te fietsen of bent u benieuwd hoe uw hond op de fietskar reageert? Kom dan samen met uw hond naar onze winkel en test een hondenfietskar! Ook kunt u bij ons terecht voor de nodige materialen en tips als u uw hond veilig naast de fiets wilt laten lopen.

De hond in de auto

Wilt u langere afstanden afleggen met uw hond, dan is de auto natuurlijk een uitkomst. Wel is het belangrijk dat uw hond veilig vervoerd wordt in de auto. Dit kan met speciale autotuigen of autobenches. Tijdens de hondendag ontdekt u de verschillende manieren van uw hond veilig vervoeren in de auto.

Canicross en joggen met de hond

Wilt u hardlopen met de hond? Dan is canicross misschien wel iets voor u. Bij canicross gaat u samen met uw aangelijnde hond hardlopen in de natuur, waarbij de hond mag trekken om zo snel mogelijk een bepaalde afstand af te leggen. Bezoek de demonstratie canicross en ontdek hoe leuk deze sport is.

Uiteraard kunt u ook recreatief hardlopen met de hond. Een complete hardloopoutfit voor uw hond vindt u bij ons in de winkel. Ook geeft onze gedragstherapeut u graag tips over hoe u samen met uw hond kunt beginnen met hardlopen.

Tips van een gedragstherapeut

De hele dag zal er een gedragstherapeut aanwezig zijn waar u terecht kunt voor tips over het veilig vervoeren van uw hond. Zo kan elke hond genieten van een heerlijk dagje eropuit met de baas. Uiteraard kunt u ook al uw andere gedragsgerelateerde vragen stellen.