menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Pets Academy: leerzame activiteiten

Omdat wij een échte dierenspecialist zijn, hebben wij in onze winkel onder de naam Pets Academy regelmatig cursussen, workshops, lezingen of andere activiteiten op het gebied van huisdieren. Op alle avonden zijn gedreven en gespecialiseerde dierenkenners aanwezig, zoals gedragstherapeuten, dierenartsen, hondeninstructeurs of konijnendeskundigen.

Agenda

Kijk snel welke activiteiten er komende periode gepland staan en meld u aan, want vol = vol!
Heeft u interesse in één van deze cursussen, dan kunt u zich aanmelden in onze winkel of via petsacademy@hano.nl

Woensdag 21 maart: Behendigheid basis

Leer uw hond tijdens deze actieve workshop de basis van deze leuke hondensport. Geeft uw hond de voorkeur aan het rennen door de tunnel of het springen door een hoepel? Tijdens deze workshop staat samen plezier maken met uw hond voorop! De minimale leeftijd voor deelname van de honden is 6 maanden.

Prijs deelname: € 12,50 per hond.
Aanvang 19.00 uur, de workshop duurt tot ongeveer 21.00 uur.
Aanmelden kan in de winkel of via petsacademy@hano.nl.

Woensdag 4 april: Workshop Tricks & Trucs door Brenda Botermans

Brenda Botermans is instructeur voor honden, geeft al jaren diverse workshops en trainingen en traint met haar eigen honden Obedience binnen de top van Nederland. In deze workshop Tricks & Trucs maakt u kennis met diverse leuke oefeningen, zoals je hond leren skateboarden, omrollen, zwaaien, zijn/haar eigen speelgoed opruimen, etc. Oftewel: gegarandeerd plezier voor hond en baas! De minimale leeftijd voor deelname van de honden is 6 maanden.

Prijs deelname: € 15,00 per hond.
Aanvang 19.00 uur, de workshop duurt tot ongeveer 21.00 uur.
Aanmelden kan in de winkel of via petsacademy@hano.nl.

Zaterdag 7 april: Info- en demodag konijnen met Bernice Muntz

De passie voor dieren is diepgeworteld bij Bernice Muntz. Als dierentrainer traint zij ongeveer alle dieren: van dassen tot schapen, van kooikarpers tot exotische vogels.

Bernice is vooral bekend van haar boeken over konijnen en cavia’s. Onlangs verscheen haar nieuwste boek ‘Een konijn erbij’. Zaterdag 7 april is Bernice in de winkel aanwezig van 11.00 tot 16.00 uur en zal zij enkele presentaties verzorgen over het houden van konijnen en demo’s geven met getrainde konijnen. Ook kan zij al haar boeken signeren, de boeken kunt u die dag overigens ook aanschaffen bij Hano.

Deelnemen is gratis, aanmelden is niet nodig.
Vragen over de demodag kunt u stellen via petsacademy@hano.nl.

Woensdag 20 juni: Workshop honden-EHBO

Wilt u weten wat u kunt doen bij oververhitting van uw hond? Hoe u zelf kunt beoordelen of uw hond koorts heeft? Wat u wel en juist niet moet doen bij (bot)breuken en wonden? Of bij een allergische reactie van uw hond? Meld u dan aan voor deze interessante avond. De avond is zonder de aanwezigheid van uw hond(en) en duurt van 19.00 tot circa 21.00 uur.

Kosten voor deelname zijn € 15,00 per persoon.
U krijgt aan het einde van de avond een EHBO-setje voor de hond mee naar huis.
Aanmelden kan in de winkel of via petsacademy@hano.nl.